Nieuw politiek programma op BNR Nieuwsradio

Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen presenteert BNR Nieuwsradio het nieuwe politieke radioprogramma ‘BNR Campagne’. Van 7 februari tot en met 15 maart verslaat BNR Nieuwsradio elke zaterdagochtend de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen tussen 11.00 en 12.00 uur.

Petra Grijzen en Hans Verbeek zullen het nieuwe programma presenteren. Het politieke radioprogramma ‘BNR Campagne’ bevat onder andere kruisverhoren, scherpe interviews en debatten met politieke kopstukken. Hoofdgast zaterdag 7 februari is de Minister van Binnenlandse Zaken, Ronald Plasterk.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ik ben er trots op dat we dit programma 6 weken kunnen maken. ´BNR Campagne´ wordt live uitgezonden vanuit de BNR-radiostudio in Amsterdam. We behandelen zowel de lokale als de landelijke invalshoek van de naderende gemeenteraadsverkiezingen. BNR Nieuwsradio helpt kiezers hun te keuze maken. Met Petra Grijzen en Hans Verbeek hebben we het ideale presentatieduo voor dit programma in huis. Ik verheug me erop.” [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email