Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw seizoen The Following elke woensdag bij Veronica

Openbaarvervoerreizigers in het centrum van Amsterdam kregen de schrik van hun leven door een angstaanjagende prank van tv-zender Veronica. Terwijl ze nietsvermoedend op de tram stonden te wachten op het Rembrandtplein, kwam er een verdacht persoon met een levensecht masker naast hen staan.

Het masker dat de mysterieuze reiziger droeg, had het gezicht van Joe Carroll (James Purefoy) – een personage uit de Amerikaanse hitserie The Following. Veronica legde het tafereel vast, wat resulteerde in deze buitenreclame.

Het nieuwe seizoen van de spannende serie The Following met onder andere Kevin Bacon en James Purefoy is vanaf woensdag (26 februari) wekelijks om 21:30 uur te zien bij Veronica.

Veronica prank in bushokje
De verveelde reizigers keken in het speciale The Following-bushokje naar een spannend fragment van de populaire serie. Hierin is te zien hoe mensen met maskers moorden begaan. Ondertussen sloop er een man met zo’n zelfde masker de halte in om vlak achter de nietsvermoedende passant te gaan staan.

Dit gaf een extra dimensie aan de reclame in het bushokje. De man met het masker liet de reizigers schrikken door vlak achter hen te gaan staan of voor ze te springen. Het resultaat: een hoop geschrokken mensen en een hilarisch filmpje, want Veronica legde het tafereel vast.

The Following
De Amerikaanse hitserie The Following verhuist vanaf 26 februari van de familiezender SBS6 naar jongerenzender Tv-Veronica, dan start het tweede seizoen dat draait om de seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy). Hij heeft een bizar bondgenootschap van volgers buiten de gevangenis die hem helpt zijn ‘levenswerk’ af te maken. Voormalig FBI-agent Ryan Hardy (Kevin Bacon) probeert Carroll te stoppen voordat zijn dodelijke plan een extreem einde bereikt. In de cliffhanger van vorig seizoen stonden Ryan en de ontsnapte Joe tegenover elkaar in een strijd om leven en dood. [Radiowereld.NL]