Peter R. de Vries in april terug met eigen programma

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries komt in april terug met een eigen misdaadprogramma. In het nieuwe tv-programma bij de publieke omroep stort de journalist zich op criminele misstanden rond jonge kinderen. Het programma Peter R. Eist is vanaf 18 april iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien bij de AvroTros.

“Het wordt heel heftig”, zegt een woordvoerder. In het programma komen zaken met jeugdige slachtoffers uit de hele wereld voor. Vorig jaar werd al bekend dat De Vries voor de omroep een tv-programma ging maken. “De serie zou moeten gaan over kinderarbeid, prostitutie, orgaanhandel”, twitterde De Vries toen.

De Vries stopte in juni 2012 na zeventien jaar met zijn misdaadprogramma op SBS 6. De journalist liet vorige maand weten spelersmakelaar te worden met zijn zoon Royce en Ajax-icoon Piet Keizer. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email