Premier League Darts 16 donderdagen bij RTL 7

De kersverse wereldkampioen darts (PDC) Michael van Gerwen is uiteraard van de partij bij de Premier League Darts, de dartcompetitie waarin sinds 2005 de tien beste PDC-spelers het tegen elkaar opnemen. Het toernooi vindt plaats op zestien donderdagen op diverse locaties plaats.

De dartcompetitie wordt gehouden in Groot-Brittannië en Ierland, zoals Liverpool, Belfast, Glasgow, Dublin, Leeds, Cardiff en Londen. De uiteindelijke winnaar krijgt de hoofdprijs van 150.000 Britse pond (180.000 euro) op zijn bankrekening bijgeschreven.

Raymond van Barneveld
De Premier League Darts werd zes van de negen jaar gewonnen door Phil Taylor. Vorig jaar moest hij in de finale zijn meerdere erkennen in Michael van Gerwen. Op de openingsavond van de editie van 2014 nemen beiden het meteen tegen elkaar op.

Ook de Nederlander Raymond van Barneveld draait mee in dit ‘rondreizende circus’ van topdarters. Gelijk vanaf de start op donderdag 6 februari (20.00 – 00.00 uur) zijn alle wedstrijden te zien bij RTL 7. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email