Productiemaatschappij brengt single uit op USB-stick

Productiemaatschappij Kyou heeft ruim een jaar, nadat de single ‘Ashes on the ground’ van M’lissa uitkwam, nu alleen op USB-stick uitgebracht. De single van de Nederlandse zangeres wordt niet meer op cd uitgebracht.

Haar maatschappij Kyou Productions wil met de single de markt verder openen voor een multifunctioneel en beter alternatief voor de cd.

Platenmaatschappijen gebruiken de handige datadrager niet of nauwelijks voor muziek. Daar wil productiemaatschappij Kyou meer verandering in brengen. Naast de single is ook de rest van het hele album ‘Beautiful’ van M’lissa inmiddels op USB uitgebracht.

Je neemt een USB-stick gemakkelijker mee dan een cd, bijvoorbeeld aan je sleutelhanger, hij is water- en schokbestendig, raakt minder snel beschadigd dan een cd en je kunt de muziek overal op afspelen: van je PC tot je tablet en smartphone.”

USB-stick 8 gigabyte
Kyou Productions ziet ook grote voordelen in het gebruik als geluidsdrager. De USB-stick met een geheugen van 8 gigabyte biedt ook de mogelijkheid andere muziek, films of informatie op te slaan. Bijvoorbeeld het hele album van een artiest, videoclips. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email