Seksuologe Goedele Liekens tekent tweejarig contract bij RTL 4

Seksuologe Goedele Liekens heeft donderdag een tweejarig contract getekend bij RTL 4. De Vlaamse presentator gaat onder meer het programma Divorce Hotel presenteren, laat de zender donderdagavond weten.

“Goedele heeft de perfecte combinatie in huis van inhoud, humor en looks”, zegt programmadirecteur Erland Galjaard in een verklaring. Liekens blijft ook geregeld plaatsnemen aan tafel bij RTL Late Night.

“Vandaar dat ze een graag geziene talkshowgast is maar ook is ze een ervaren presentatrice met persoonlijkheid en bagage.”

In Divorce Hotel, dat later dit jaar op televisie komt en wordt geproduceerd door Peter van der Vorst, worden echtparen die willen scheiden begeleid. Liekens laat in RTL Boulevard weten blij te zijn met de nieuwe klus. “Divorce Hotel is op mijn lijf geschreven.”

Goedele werd in 1986 bekend als Miss België. Dat leidde tevens haar tv-carrière in België en Nederland in, als presentatrice en als producent. Ze studeerde psychologie en seksuologie en schreef meerdere boeken over het laatste onderwerp. Sinds 1999 is Goedele ambassadrice van de Verenigde Naties. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email