Sonneveld Week op Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia staat van 1 tot en met 7 maart in het teken van Wim Sonneveld. Begin maart is het 40 jaar geleden dat de theatergrootheid overleed. Het radiostation blikt als eerbetoon terug op zijn leven en zijn rijke oeuvre.

Luisteraars horen de hele week liedjes van Wim Sonneveld en halen herinneringen op. Vrijdag 7 maart zendt de nostalgische zender Radio 5 Nostalgia, de publieke zender voor alle luisteraars vanaf 55 jaar, ‘Sonneveld, een hommage’ uit. De hommage wordt woensdag 5 maart in Koninklijk Theater Carré Amsterdam opgenomen.

Sonneveld Week
Op zaterdag 1 maart om 6 uur begint de Sonneveld Week op Radio 5 Nostalgia. Luisteraars horen de hele week muziek uit de nalatenschap van de artiest. De Radio 5 Nostalgia programma’s draaien evergreens, waaronder ‘Het Dorp’, ‘Aan De Amsterdamse Grachten’, ‘Catootje’ en ‘Moeder Ik Wil Bij De Revue’. Radio 5 Nostalgia presentatoren halen met luisteraars herinneringen op aan een van de grootste naoorlogse cabaretiers.

Sonneveld, een hommage’
Op vrijdag 7 maart horen luisteraars van 14.00 tot 16.00 uur ‘Sonneveld, een hommage’, opgenomen op 5 maart in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De 64 jarige presentator Ron Brandsteder neemt het publiek aan de hand van verhalen en anekdotes mee door het bewogen leven van Sonneveld. De cast van Sonneveld de Musical, Rob de Nijs en Karin Bloemen zingen ook bekende nummers. Na het optreden horen luisteraars een nabeschouwing van de speciale avond in Carré. De Sonneveld Week op Radio 5 Nostalgia sluit op vrijdag af om 18 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email