Tentoonstelling 100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd blijft open

De tentoonstelling ‘100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd’ in de Beurs van Berlage is tot en met 30 april verlengd. Hiertoe is besloten vanwege de aanhoudende stroom enthousiaste bezoekers. Niet alleen het grote publiek, maar ook het onderwijs en het bedrijfsleven heeft veel belangstelling voor de tentoonstelling.

In 100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd staat de bijzondere relatie tussen bekend Nederland en reclame centraal. Meer dan 300 bekendheden uit heden en verleden passeren de revue. Zo zijn reclames met Ali B, Andre van Duin, Bram Moszkowicz en Wim Sonneveld te bewonderen.

De grootste reclametentoonstelling ooit in Nederland biedt een overzicht, waarin vele beroemde commercials en campagnes te zien zijn. ‘100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd’ is voor 10,- euro nog te bezoeken tot en met 30 april in de Beurs van Berlage van 11:00 uur tot 17:30 uur op Beursplein 1 in Amsterdam. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email