Tros Kamerbreed gaat op verkiezingstournee op Radio 1

Het politieke programma Tros Kamerbreed op Radio 1 gaat vooraf aan de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart op tournee door het land. In vier gemeenten praten de presentatoren Kees Boonman en Margriet Vroomans, in aanwezigheid van publiek, met lokale lijsttrekkers.

In alle uitzendingen op zaterdag vanaf 13.00 uur komen lokale verkiezingsissues en politieke twisten aan bod en ook wordt er gedebatteerd over het vertrouwen in de politiek en de extra taken die gemeenten krijgen.

De eerste speciale verkiezingsuitzending is op zaterdag 22 februari en komt vanuit het News Café in de stad Groningen. Gasten zijn de lijsttrekkers van de VVD (Joost van Keulen), GroenLinks (Mattias Gijsbertsen), de Stadspartij (Amrut Sijbolts) en de PvdA (Roeland van der Schaaf).

Op zaterdag 1 maart is Tros Kamerbreed in Panta Rhei in Vlissingen met de lijsttrekkers van de PvdA (Barend de Lange), de SP (Sem Stroosnijder), de Lokale Partij Vlissingen (Pim Kraan) en de SGP.

Zaterdag 8 maart komt de uitzending vanuit de Centrale Bibliotheek in Den Haag met als gasten de lijsttrekkers van D66 (Ingrid van Engelshoven), de SP (Bart van Kent), de PvdA (Rabin Baldewsingh) en de PVV (Léon de Jong).

Op zaterdag 15 maart wordt de verkiezingstournee van Tros Kamerbreed afgesloten in De Oranjerie in Roermond. Margriet Vroomans en Kees Boonman ontvangen in de Limburgse stad de lijsttrekkers van het CDA (Angely Waajen), GroenLinks (Marianne Smitsmans) en de VVD (Michiel Huurdeman). Ook de lijstduwer van de nieuwe partij LVR, de Liberale Volkspartij Roermond, is te gast: de uit de VVD gestapte oud-wethouder en senator Jos van Rey. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email