3FM deejay Eric Corton speelt hoofdrol in tv-serie Taart

3FM deejay Eric Corton gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe jeugdserie Taart van de VPRO. Corton voegt zich bij de cast bestaande uit Anniek Pheifer, Bianca Krijgsman, Gürkan Küçüksentürk en Harvey Elgood in zijn debuutrol. Tallulah H. Schwab, bekend van Mimoun en Dorsvloer vol Confetti regisseert.

Taart gaat over de fantasierijke jongen Kadir, de rol van Elgood, die het na het plotseling overlijden van zijn moeder geheel is aangewezen op zijn vader Umut. Ondanks de steun van vele vrienden is het voor de twee ‘mannen’ wennen. Gelukkig hebben zijn beiden dol op de magistrale taarten van Umut.

De opnames van Taart zijn woensdag van start gegaan en vinden tot eind juni plaats in onder meer Heusden en duren tot en met juni. De serie wordt dit najaar op televisie verwacht bij Zapp op Nederland 3. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email