621 duizend kijkers voor realityshow Andy van der Meijde bij SBS6

Andy & Melisa is vrijdagavond van start gegaan met 621 duizend kijkers. De eerste aflevering van de realityserie op de familiezender SBS6 rond oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vriendin, model Melisa Schaufeli, staat daarmee op de laatste plaats van de top 25 best bekeken programma’s van de dag.

Het eveneens nieuwe Wie Trouwt Mijn Zoon?, dat SBS6 direct na Andy & Melisa uitzond, heeft geen plekje in de top 25 bemachtigd. Het door Jochem van Gelder gepresenteerde programma wist 495 duizend kijkers te trekken, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Everybody Dance Now keerde vrijdagavond terug op RTL 4. De eerste aflevering van het tweede seizoen was goed voor 1,5 miljoen kijkers en een vierde plaats. De best bekeken uitzending van de dag was het achtuurjournaal op Nederland 1, met iets meer dan twee miljoen kijkers. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email