Ali B blijft net onder een miljoen kijkers op Nederland 1

Ali B heeft met de eerste aflevering van zijn nieuwe programma Ali B en de Veertig Wensen net geen miljoen kijkers getrokken. De uitzending op Nederland 1 wist donderdagavond 999 duizend mensen te boeien, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De serie, waarin probleemjongeren ervoor zorgen dat een laatste wens van senioren uitkomt, was donderdag op acht na best bekeken programma. De rapper liet eerder al weten trots te zijn op de serie. “Ik denk dat kijkers na de aflevering het gevoel hebben: ik ga even mijn oma bellen”, zei Ali donderdag in Spits.

Het achtuurjournaal trok donderdag de meeste kijkers, 2,1 miljoen mensen stemden af. Goede Tijden, Slechte Tijden werd als tweede, met ruim 1,7 miljoen kijkers, het beste bekeken. De top drie wordt gecompleteerd door De Wereld Draait Door, waar bijna 1,4 miljoen mensen op afstemden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email