Anchorman 2 eind maart in Nederlandse bioscoop

De Amerikaanse komedie ‘Anchorman 2: The Legend Continues’ gaat op 27 maart in de Nederlandse bioscopen draaien. De film is een vervolg op de Anchorman uit 2004. Deze ging ging over een plaatselijke nieuwszender in de jaren zeventig. Anchorman 2 toont het vervolg hoe de nieuwsploeg de eerste 24-uurs nieuwszender in New York bemant.

Het is overigens de tweede keer dat de filmstudio overstag gaat na rumoer van fans.

Vorig jaar gebeurde dit met de horrorkomedie The World’s End met Simon Pegg. Toch vielen de bezoekcijfers van die film uiteindelijk tegen. Saillant, want Universal besloot juist Anchorman 2 niet naar Nederland te halen vanwege tegenvallende bioscooprecettes in de rest van Europa.

In ‘Anchorman 2: The Legend Continues’ is Will Ferrell wederom te zien als de zelfingenomen nieuwspresentator Ron Burgundy. Waar de eerste film Anchorman: The Legend of Ron Burgundy uit 2004 nog ging over een plaatselijke nieuwszender in de jaren zeventig, toont het vervolg hoe de nieuwsploeg de eerste 24-uurs nieuwszender in New York bemant. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email