Anita Meyer krijgt Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs

Anita Meyer ontvangt op 12 mei in Singer Laren de Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs, tijdens een speciaal voor haar georganiseerd concert. Radio 5 Nostalgia eert de zangeres in het jaar dat ze 60 jaar wordt voor haar oeuvre en haar bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek.

Anita Meyer beklimt tijdens de feestelijke avond in Singer Laren het podium en zingt uit haar rijke oeuvre. “Wij hebben veel respect voor de zangcarrière van Anita”, zegt Ron Stoeltie, manager evenementen van Radio 5 Nostalgia.

Deze vakvrouw is een van de populairste zangeressen van ons land en beklimt al tientallen jaren met groot succes de Nederlandse podia. Ze heeft een stem zo mooi als het leven zelf en was van jongs af aan vastberaden om zangeres te worden. Met haar prachtige nummers, van ‘The Alternative Way’ tot  ‘Memories’ uit Cats en ‘Why Tell Me Why’, weet ze haar publiek te beroeren. Anita is nog steeds één van de beste zangeressen van Nederland en bewees met haar geweldige optreden in de afgelopen editie van The Passion nogmaals haar klasse.”

Het concert van Anita Meyer op 12 mei wordt niet live uitgezonden. Het concert wordt later die week op Radio 5 Nostalgia uitgezonden.

Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs
De publieke zender voor alle luisteraars vanaf 55 jaar reikt de Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs uit aan een artiest/componist die gedurende lange tijd van grote betekenis is geweest voor de lichte muziek. De prijs bestaat uit een award en een geldbedrag van 5.000 euro, dat bestemd is voor een door de ontvanger te kiezen goed doel.

Tijdens de feestelijke avond maakt Anita Meyer bekend naar welke organisatie deze donatie gaat. Eerder ontvingen Cliff Richard, Willeke Alberti, Lee Towers, George Baker en Liesbeth List de Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email