Autocoureur Giedo van der Garde maakt radiodebuut

Autocoureur Giedo van der Garde gaat een radioprogramma presenteren op de nieuwe Nederlandse sportzender ALLsportsradio. Van der Garde maakt met zijn ‘Sportmix’ op vrijdagavond 14 maart zijn radiodebuut als deejay tussen 19.00 en 20.00 uur.

Van der Garde is dan in navolging van DJ Anders Lundgren en DJ Devious te horen in het dagelijkse programma ‘Sportmix’.

“Buiten de Formule 1 is muziek is echt een passie van mij. Sauber en ik proberen ons constant te verbeteren en daarbij moet ik nog veel reizen en natuurlijk veel trainen. In mijn spaarzame vrije tijd is DJ’en erg leuk, let wel als hobby! Ik vind het erg leuk om dit samen met ALLsportsradio te doen”, aldus Giedo van der Garde.

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Het is natuurlijk prachtig dat we op deze manier het Formule 1 seizoen kunnen aftrappen en dat deze sportman zijn radiodebuut kan maken op onze nieuwe sportzender. Het station is er voor en door sporters, dus wellicht is dit gelijk een stimulans voor andere sporters om ook aan het mixen te gaan of op een andere manier een programma te gaan maken voor ons”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email