Hans Waalkens, nieuwe stem op Radio Noord

De regionale publieke omroep Radio Noord heeft vanaf april een nieuwe presentator op de vroege zaterdagochtend. Hans Waalkens is ontdekt op de talentendag van RTV Noord. In zijn vrije tijd presenteerde hij 10 jaar lang bij Radio Winschoten.

Waalkens wordt één van de presentatoren van het nieuwe zaterdagprogramma op Radio Noord: Noord en Ommeland, vanaf 5 april iedere zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur. Hij neemt met Henk Binnendijk de eerste twee uur voor z’n rekening.

Noord en Ommeland
Noord en Ommeland wordt vanuit de studio en vanaf locatie uitgezonden. Met veel nieuwe rubrieken maar ook vertrouwde onderdelen. Zoals de agenda, vragen over auto’s en computers en natuurlijk nieuws. Vertrouwd zijn ook de meeste presentatoren. Marcel Nieuwenweg is tussen 10.00 en 12.00 uur op locatie en Rob Mulder presenteert tussen 12.00 en 14.00 uur ‘Het Prikbord’, een rubriek waar mensen terecht kunnen met al hun vragen en problemen. Nieuw is ‘De Uitdaging’ waarin de presentator een wens van een luisteraar vervult.

Café Martini met Eric Bats begint zoals altijd om 14.00. Ook dit programma krijgt nieuwe onderdelen, zoals een Noord 9 met Groningse hits. [Radio.NL/RTVNoord]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email