Harpist Remy van Kesteren presentator bij Classic FM

Remy van Kesteren is tot en met vrijdag 21 maart (mede)presentator bij landelijke commerciële radiozender Classic FM. De hele week laat Remy van Kesteren luisteraars genieten van ‘zijn’ favoriete klassieke stukken en vertelt hij waarom juist deze stukken voor hem bijzonder zijn.

In de ‘Remy Goes Classic FM week’ staan de thema’s van de diverse programma’s van Classic FM centraal. Op maandag is het thema klassieke filmmuziek. De jonge talentvolle harpist kiest zijn filmmuziek met onder andere nummers uit de Gladiator, The Hobbit en Goodbye Lenin.

Dinsdag komen de smooth classic hits voorbij. Op woensdag schuift Remy aan bij presentator Harry van der Heijden om zijn mening te geven over de albums in de Classic FM Top 20. Op donderdag tijdens ‘Hall of Fame’ is de eigen bewerking van Remy van De Moldau van Bedrich Smetana op zijn harp te horen.

Remy sluit zijn week bij Classic FM af met opgewekte klanken van onder andere De Tovenaarsleerling van Paul Dukas, delen uit het ballet de Vuurvogel van Igor Stravinsky en een sonate van Scarlatti door pianist Ivo Pogorelich. Remy is elke werkdag tussen 19.00 en 21.00 uur te horen op Classic FM.

Remy van Kesteren: “Het is ontzettend leuk om een week lang radio-deejay te mogen zijn bij Classic FM. Eigenlijk heb ik dat altijd al eens willen doen en dit smaakt in ieder geval naar meer.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email