Jack van Gelder is Pilatus in The Passion bij EO

Jack van Gelder kruipt in de jaarlijkse voorstelling van The Passion in de huid van Pontius Pilatus. Dat heeft de EO zaterdag bekendgemaakt. The Passion, een samenwerking tussen de EO en RKK, is donderdag 17 april live te volgen op Nederland 1.

“Ik ben geraakt door het geweldig mooie programma en zingen vind ik helemaal te gek”, laat de sportpresentator weten. In zijn rol als politicus Pilatus vertelt en zingt Van Gelder over de kruisiging en de dood van Jezus.

Eerder werd bekendgemaakt dat Jan Dulles in de huid van Jezus kruipt en Simone Kleinsma te zien is als Maria. Ook Jamai en Stanley Burleson hebben een rol in het muzikale evenement dat plaatsvindt in Groningen. Beau van Erven Dorens praat het Paasverhaal aan elkaar. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten