Jamai speelt Judas in The Passion 2014 bij de EO en RKK

Jamai gaat de rol van Judas spelen in de jaarlijkse voorstelling The Passion van de EO en RKK. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in het entertainment-programma Show Vandaag op SBS6. Eerder werd al bekend dat Jan Dulles de rol van Jezus vertolkt en Simone Kleinsma die van Maria.

Petrus wordt vertolkt door Stanley Burleson. Beau van Erven Dorens neemt de taak van verteller op zich. De voorstelling van het Paasverhaal vindt op 17 april plaats in Groningen. Wie de rollen van Pilatus en de verslaggever gaan spelen is nog onbekend.

Vorig jaar werd het muziekspektakel The Passion goed bekeken op Nederland 1 door 2.321.000 kijkers. Het evenement van de EO en RKK werd een jaar daarvoor nog bekeken door 1,7 miljoen kijkers. Naar de eerste editie van The Passion keken 979,000 mensen. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email