Meer dan 550.000 kijkers voor El Clásico op Sport1

Real Madrid – Barcelona is afgelopen zondagavond door meer dan 550.000 mensen bekeken bij Sport1. Dit blijkt uit cijfers van het SKO. De wedstrijd ontpopte zich tot een spektakelstuk, waarin Barcelona met 3-4 uiteindelijk aan het langste eind trok.

Omdat Sport1 gedurende de gehele maand maart gratis beschikbaar is voor alle digitale tv-abonnees van onder andere UPC, Ziggo en KPN, konden ook niet-abonnees van Sport1 kijken. Uit de kijkcijfers blijkt dat ze dit in groten getale hebben gedaan volgens de digitale 24-uurs sportzender.

Barcelona en Real spelen woensdagavond tegen Celta de Vigo, respectievelijk Sevilla en ook die wedstrijden zijn gratis te zien bij Zender van de Maand Sport1 Select, vanaf 20 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten