Nieuw seizoen Flikken Maastricht vanaf vrijdag op NED1

De Tros komt met een nieuw seizoen Flikken Maastricht vanaf vrijdag 14 maart om 20.30 uur op Nederland 1. Het achtste seizoen van de politieserie Flikken Maastricht begint met Eva die in de gevangenis zit voor de moord op Daan de Vos

Naast de vaste cast zijn er dit jaar gastrollen weggelegd voor onder anderen Martijn Nieuwerf, Javier Guzman, Marjolein Beumer, Ellen ten Damme, Terence Schreurs en Henk Poort.

Op de foto staat de vaste cast: Victor Reinier (Floris Wolfs), Angela Schijf (Eva van Dongen), Oda Spelbos (Marion Dreesen), Sergio Romero IJssel (Romeo Sanders), Ria Eimers (Frieda Mechels) en Jamie Grant (Esmee van Rooy).

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email