Radio Oost een week lang in het teken van Sweet Seventies

De regionale publieke zender Radio Oost staat van maandag 24 tot en met zondag 30 maart weer in het teken van de Sweet Seventies. Radio Oost brengt veel live muziek en deejays van toen schuiven aan als side-kick bij de deejays van nu.

In Goeiemorgen Overijssel ontvangen Marisa Heutink en Bert van Losser Overijsselse bands en artiesten die de beste hits van toen ten gehore zullen brengen. Elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur zijn er live optredens van singer songwriter Arthur Adam, de blaas-hardrock-groep Blaas of Glory, zanger Erwin Nyhoff en de band Her Majesty van Bertolf Lentink.

Deejays van toen
In Goeiemiddag Overijssel schuiven bekende Overijsselse deejays uit de 70’s aan die met presentator Marcel Spijkerman praten over uitgaan in de jaren zeventig, hun muziek en hun avonturen. De deejay’s van toen die een middag als sidekick komen meepraten zijn: Ron Marquering (uit Twente), Henk Smit (uit Salland), Martin van Dokkumburg (uit NW Overijssel), Hans Stroeve (uit Zwolle) en Jaap Heerze (uit Twente). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten