Radio Veronica op zoek naar slechtste verkiezingslied

[Update] Rick van Velthuysen gaat op Radio Veronica in de ochtendshow ‘Rick in de Morgen’ op zoek naar de meest slechte verkiezingsliedjes. Het team van de ochtendshow kwam erachter dat veel lokale partijen bij het campagne voeren een verkiezingslied maken. De kwaliteit van deze liedjes laat nogal te wensen over.

Rick van Velthuysen riep daarom direct een verkiezing in het leven: Veronica’s Verschrikkelijkste Verkiezingslied Verkiezing. Afgelopen week konden de luisteraars van Radio Veronica de meest slechte nummers van hun plaatselijke politici insturen.

De 5 genomineerden zijn:
Castricum Kern (en) Gezond
Sint Anthonis Nu           
Midden Partij Nieuwkoop
PvdA Moerdijk
PvdA Weert            

Stemmen op de 5 genomineerde verkiezingsliedjes kan tot en met maandag 17 maart via de website van Radio Veronica. Dinsdag wordt tijdens Rick in de Morgen het lied met de meeste stemmen en daarmee dus het meest verschrikkelijke verkiezingslied, bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]