Rolling Stones kan niet lachen om grap 3FM

Het management van de Rolling Stones kan de nep-aankondiging dat de band naar Pinkpop komt niet waarderen op de publieke popzender 3FM. Dat zegt Pinkpopbaas Jan Smeets volgens de regionale zender L1.

Zondagavond was op radiozender 3FM iemand te horen die voor Jan Smeets moest doorgaan. Hij bevestigde in het programma Barend en Wijnand de komst van de Rolling Stones naar Landgraaf. De echte Jan Smeets ontkent.

Slechte grap
“Ik moet dit aan het management van de band uitleggen en ik weet niet of die dit leuk vinden“, zegt Smeets. “Ik weet dat het management dit soort grappen doorgaans niet kan waarderen.” De baas van Pinkpop noemt het een slechte grap.

Nieuwslezeres mag ochtendshow presenteren
Maandagmorgen werd nog meer opmerkelijk nieuws bekendgemaakt. Fleur Wallenburg van de ‘NOS op 3’ kreeg een verjaardagcadeau van Giel Beelen. De deejay laat haar één keer zijn ochtendshow op 3FM presenteren. Dit gebeurt op donderdag 27 maart. Beelen zal voor een keer het nieuwslezen op zich nemen. [Radio.NL/L1]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email