RTL4 komt met Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS

In een nieuwe reeks van ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’, vanaf woensdag 12 maart te zien bij RTL 4, gaan wekelijks twee bekende Nederlandse koppels het ruilavontuur aan. In de eerste aflevering zijn onder andere Robert Schoemacher en Christina Curry te zien.

Verdeeld over acht afleveringen geven zestien BN’er-stellen in ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’ een zeer persoonlijk kijkje in hun dagelijkse leven. In de eerste dagen moet de nieuwe vrouw des huizes zich helemaal aan de huisregels houden. Dit betekent precies het leven leiden én de dingen doen die de dame in kwestie normaal ook doet.

Halverwege de ruil wordt alles anders. De tijdelijke vrouw krijgt alle ruimte om nieuwe leefregels te introduceren en dingen helemaal naar haar eigen hand te zetten. Aan het einde van de week volgt de hereniging met de eigen geliefde. Hoe kijken de stellen terug op de partnerruil? Is het een ervaring om snel weer te vergeten of hebben ze er ook iets positiefs uitgehaald?

Zo ruilen onder anderen de volgende koppels van vrouw: Robert & Claudia Schoemacher en Christina Curry & Ryanne van Dorst (Elle Bandita), Heleen van Royen & Bart Meeldijk en Arie & Cea Ribbens, Mariana Verkerk & Jerry Joseph en Ton & Hanny Veerkamp, Manuëla Kemp & Tjerk Lammers en Sylvia Geersen & Ashur Thomas, Dick Jol & Zaklina Ivkovic en Tony Wyczynski (‘Sterretje’) & Yildiz.

Van links naar rechts: Claudia Schoemacher, Christina Curry, Robert Schoemacher en Ryanne van Dorst. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email