Ruim 900 duizend kijkers voor eerste aflevering Smeris

De nieuwe politieserie Smeris van de publieke omroep is maandagavond begonnen met 909 duizend kijkers. “Wauw, wat een goedemorgen”, twitterde Jeroen van Koningsbrugge, die met Dennis van de Ven een hoofdrol speelt in de serie op BNN. “En dat op Nederland 3.”

In Smeris kruipen Van Koningsbrugge en Van de Ven in de huid van twee rechercheurs. Het duo is bekend van humoristische programma’s als Draadstaal en Neonletters en treedt op onder de naam Jurk.

Nederland 3 deed het maandag sowieso goed. Het vijfde seizoen van Toren C ging van start met 606 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het best bekeken tv-programma van de dag was het achtuurjournaal, waarop 2,2 miljoen kijkers afstemden. Goede Tijden, Slechte Tijden volgt met ruim 2,1 miljoen kijkers en voor Memories bleven bijna 1,7 miljoen mensen thuis. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email