Sky Radio Group lanceert luistercijfer app

De Sky Radio Group komt met een luistercijfer app waarin maandelijks de luistercijfers verschijnen van het Nationaal Luister Onderzoek. Hierin staat een overzicht van marktaandelen, bereik en luisterdichtheid voor in totaal 68 doelgroepen.

Sky Radio: “De app is een nieuwe aanvulling op het B-to-B platform van de Sky Radio Group; “Update”. De Update portfolio bestaat verder uit het Update Magazine, de papieren Luistercijfer Update, de Live Update, de Update mailings en nieuwsbrieven.

De app is opgedeeld in zeven hoofdcategorieën te weten leeftijd, geslacht, shoppers, gezinnen met kinderen, opleidingsniveau, sociale klasse en B-to-B, helemaal “Made for You”. Naast de luistercijfers worden ook het Update Magazine, de Tarieven van SRG alsmede het verslag van de SRG Live Update digitaal beschikbaar gesteld.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten