Traffic Radio past programmering aan in verband met nucleaire top

Traffic Radio, dé verkeerszender van Nederland, heeft de dagelijkse programmering van zondag 23 maart tot en met woensdagochtend 26 maart aangepast in verband met de verkeersmaatregelen die zijn genomen tijdens de nucleaire top (NSS) in Den Haag.

Vanaf zondagmiddag 16.00 uur komt Traffic Radio met extra bulletins en voor zowel maandag 24 maart als dinsdag 25 maart staan extra lange live-uitzendingen op stapel om reizigers zo optimaal mogelijk te informeren en te adviseren.

Presentatoren Ron Lemmens en Werner Steenbergen houden luisteraars maandag van 7.00 tot 12.00 uur en dinsdag van 15.00 tot 18.00 uur op de hoogte van de actuele situatie op de weg en het spoor. Tijdens deze extra lange live-uitzendingen wordt continu geschakeld met o.a. de VerkeersInformatieDienst (VID), NS, Rijkswaterstaat en reizigers onderweg.

Traffic Radio: “We nemen geen enkel risico. Omdat de werkelijke verkeersituatie tijdens de top zelfs door deskundigen lastig is in te schatten, zullen we er gewoon zijn voor onze luisteraars.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email