VK: Smooth Radio vervangt Gold per 24 maart via AM en DAB

Het oldiesnetwerk Gold verdwijnt grotendeels van de middengolf en DAB in Engeland en Wales. Vanaf maandag 24 maart is Smooth Radio te horen via 26 van de 30 lokale AM-frequenties van Gold. Alleen in de regio’s Londen, Manchester en Nottingham blijft Gold via de ether te beluisteren.

Het vervangen van Gold door Smooth Radio maakt deel uit van de grootschalige herpositionering van de radiostations van Global Radio. Als gevolg van de verkoop van acht radiostations aan het Ierse Communicorp, heeft Global besloten zich vooral te focussen op ‘merken’ als Capital FM, Heart en Smooth Radio.

Lees verder in het grootste Europse DAB Dossier

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email