2,5 miljoen kijkers zien PEC Zwolle van Ajax winnen

[Update] Bijna 2,5 miljoen kijkers hebben zondag voor hun televisie gevolgd hoe PEC Zwolle Ajax met 5-1 versloeg en zo de KNVB-beker won. Ook de huldiging trok zo’n 2,5 miljoen televisiekijkers. Dat blijkt maandag uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Daarmee liet de voetbalwedstrijd programma’s als Divorce en Een tegen 100 achter zich. Die werden respectievelijk door 1,6 miljoen en 1,47 miljoen kijkers bekeken. Negenhonderdduizend mensen stemden af op de Amstel Gold Race.

De nieuwe realityserie Ik Ben een Ster, Haal Me Hier Uit! wist zondagavond maar weinig kijkers te boeien. Voor de RTL5-serie bleven 204 duizend mensen thuis. De serie, die wordt gepresenteerd door Jan Kooijman en Nicolette Kluijver, schopte het niet tot de lijst met 25 best bekeken programma’s.

In de show, waarin sterren moeten zien te overleven in de jungle van Suriname, zijn onder anderen Bobbi Eden, Dirk Taat, Bert Kuizenga en Olga Commandeur te zien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email