3FM draait de beste nummer 2-hits op Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag (21 april) draait 3FM de populairste nummer 2-hits uit 50 jaar uit de Mega Top 50. Van 10.00 tot 18.00 uur presenteren Annemieke Schollaardt, Timur Perlin, Rámon Verkoeijen en Bart Arens de Top Tweede Paasdag.

3FM geeft samen met de luisteraars de ondergeschoven kindjes uit de muziekgeschiedenis nog één keer de aandacht die ze verdienen.

3FM op Paaspop
Aankomend Paasweekend doet 3FM ook verslag van het eerste festival van het seizoen: Paaspop. Vanuit het Brabantse Schijndel zendt 3FM twee dagen live uit en doen de 3FM deejays verslag van de live optredens.

Op zaterdag 19 april presenteren Eric Corton, Annemieke Schollaardt en Ramon Verkoeijen van 18.00 tot 00.00 uur de live uitzending vanaf Paaspop.

Op zondag brengen Timur & Ramon, Bart Arens, Barend van Deelen en Paul Rabbering van 12.00 tot 22.00 uur je de beste live opnames, akoestische sessies in de studio op het festivalterrein, interviews en sfeerbijdrages op 3FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email