538 deejay Ruud de Wild wil kunst betaalbaar maken

Naast radio maken schildert 538 deejay Ruud de Wild ook in zijn vrije tijd. De nieuwste zeefdruk “Baby I’m Yours” van de kunstenaar komt op 22 april landelijk uit in een selecte oplage van 35 genummerde exemplaren. De prijs van deze bijzondere uitgave is 750.- inclusief lijst. Exclusief is het dus niet.

Dit kunstwerk is in de ogen van Ruud de Wild nog nooit ‘zo betaalbaar’ geweest. De wild verkoopt ook schilderijen van bijvoorbeeld 7.950,00 euro.

Dit kunstwerk bestaat uit 16 drukgangen en is voorzien van luxe hoogglans. De zeefdruk is door Ruud de Wild handgesigneerd en ingelijst met een zilverkleurige houten lijst. De beeldmaat van de zeefdruk is 60 x 60 cm.

Met zijn nieuwste kunstwerk “Baby I’m Yours” heeft De Wild zich laten inspireren door de bekende hit van de Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email