BNN haalt The Tonight Show van Jimmy Fallon naar Nederland

[Update] The Tonight Show komt naar Nederland. Vanaf 5 mei zendt BNN de latenighttalkshow van Jimmy Fallon elke werkdag om 23.00 uur uit op Nederland 3, één dag na de uitzending in de Verenigde Staten.

De legendarische talkshow is al zestig jaar te zien op de Amerikaanse televisie.

The Tonight Show werd voorheen gepresenteerd door onder anderen Jay Leno en Johnny Carson.

Fallon praat het programma sinds begin dit jaar aan elkaar.

The Tonight Show is de best bekeken latenighttalkshow in de VS. Fallons succes zou een van de redenen zijn geweest dat concurrent David Letterman vorige week aankondigde in 2015 met pensioen te gaan.

The Tonight Show
Fallon presenteert op zijn eigenwijze, komische manier een show vol sketches, interviews, muziek en improvisaties.

In The Tonight Show ontvangt Jimmy Fallon grote namen als Michelle Obama, Jude Law, Cameron Diaz, U2, Justin Timberlake en Lady Gaga. De met een Grammy onderscheiden band The Roots is de huisband van de Tonight Show.

The Tonight Show bestaat al 60 jaar. Sinds februari 2014 is komiek Jimmy Fallon het nieuwe gezicht van The Tonight Show. En met Fallon is The Tonight Show van zender NBC de absolute nummer 1 op de late avond in Amerika.

Fallon was eerder één van de vaste acteurs van Saturday Night Live (1998-2004) en presenteerde Late Night with Jimmy Fallon (2009-2014). Hij ontving een Emmy voor Saturday Night Live en een Grammy voor zijn album Blow Your Pants Off. De show wordt geproduceerd door Universal Television en Broadway Video vanuit Rockefeller Centre in New York. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email