Dagelijkse bakwedstrijd Bake my day 7 april van start

Bakken is hipper dan ooit. De cupcakewinkels schieten uit de grond. Inspelend op die trend komt Net5 vanaf maandag 7 april om 20.00 uur met Bake my day; een dagelijks programma waarin elke week zes gepassioneerde amateurbakkers de lekkerste creaties maken en uiteindelijk tegen elkaar strijden om de titel van ‘beste amateurbanketchef van Nederland’.

Net5: “Waar vroeger vooral oma’s met deegbeslag in de weer waren, wint bakken momenteel ook enorm aan populariteit onder een jongere doelgroep. Bakken creëert een gevoel van gezelligheid en samenzijn waar juist in deze tijden behoefte aan is.”

Elke week bereiden zes verschillende kandidaten de smakelijkste creaties, waarvan er slechts een kandidaat doorgaat naar de finale. In de laatste week van het seizoen strijden deze weekwinnaars tegen elkaar voor de titel ‘beste amateurbanketchef van Nederland’.

De kandidaten worden letterlijk en figuurlijk op de proef gesteld door een tweekoppige jury met veel verstand van zaken. Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn nemen deze honneurs waar. Bake my day is vanaf 7 april van maandag tot en met vrijdag op primetime om 20.00 uur bij Net5 te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email