Ex-Tonight Show presentator Jay Leno krijgt eredoctoraat

[Update] Jay Leno wordt over twee weken onderscheiden met een eredoctoraat. De 63-jarige komiek, die ruim twintig jaar lang The Tonight Show presenteerde, wordt op 11 mei geëerd door het Emerson College in Boston.

Leno is een oud-student aan de hogeschool voor mediastudies en behaalde in 1973 zijn diploma. De komiek spreekt op de dag dat hij zijn eredoctoraat ontvangt bovendien de afgestudeerden van dit jaar toe, staat op de website van Emerson College.

In februari zwaaide Leno af als presentator van de legendarische latenighttalkshow. Vorige maand kreeg hij een plekje in de Television Academy Hall of Fame. De komiek staat bovendien bekend om zijn medewerking aan benefietevenementen. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email