Francisco van Jole krijgt nachtprogramma op Radio 1

Het muziekprogramma ‘De Nacht Klinkt Anders’ was afgelopen week voor het laatst te horen op Radio 1. Roel Koeners moest plaats maken voor een nieuw programma met Francisco van Jole. Afgelopen nacht presenteerde hij de eerste uitzending van ‘De Nacht van Jole’ tussen 02.00 uur en 06.00 uur.

In het nieuwe radioprogramma bij de Vara was afgelopen nacht Peter Kee, parlementair redacteur bij Pauw & Witteman, te gast. Hij vertelde over zijn werk achter de schermen, in Den Haag en op de redactie van Pauw & Witteman.

‘De Nacht van Jole’ is een nieuw programma wat zich nog moet ontwikkelen op Radio 1. Een onderdeel daarin is ‘De Nachtrit’. Dit is een verkenning van Nederland aan de hand van het Reisboek voor Nederland, een 50 jaar oude gids.

‘De Nacht van Jole’ is te beluisteren in de nacht van woensdag- op donderdag bij de muziek- en nieuwszender Radio1. ‘De Nacht van Jole’ wordt van 02.00 tot 06.00 gepresenteerd door Francisco van Jole, tevens journalist en eindredacteur van de opinie- en debatsite Joop.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email