FunX lanceert nieuw Hip Hop kanaal

FunX hoeft nog steeds niet veel te bezuinigen. De lokale zender van de NPO lanceert zondag 20 april weer een nieuw Hip Hop kanaal. Onder de naam FunX Hip Hop kan de luisteraar afstemmen op de beste nationale en internationale hiphop artiesten als 2Pac, Public Enemy en Jay Z, maar ook van Adje, The Opposites, en Great Minds.

Op FunX Hip Hop kan men ook luisteren naar de Hip Hop shows van FunX. Op zaterdagmiddag bijvoorbeeld Niels Hoogland en op zondag Venz en Jiggy Djé. Naast dit nieuwe Hip Hop kanaal beheert FunX ook themakanalen in de muziekgenres Reggae, Arab, Dance, Slowjamz en Latin.

FunX Music Awards
FunX wil meer mensen bereiken om kennis ter laten maken met de Nederlandse Hip Hop, Dance en Latin artiesten. Daarom organiseert de lokale omroep de FunX Music Awards. FunX noemt het meteen de eerste editie, waarmee men nu al aangeeft dat er meerdere komen.

Op donderdag 22 mei reikt FunX in de Melkweg te Amsterdam voor de eerste keer de FunX Music Awards uit. Awards zijn te winnen in de muziekstijlen die deze jongerenzender domineren. De FunX Music Awards bevat een aantal categorieen: beste MC, Zanger, Groep, Club DJ, Track, Album, Video, Style, Online Presence en Nieuwkomer. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email