Gordon tekent nieuw contract en krijgt tegel op RTL Walk of Fame

Gordon heeft bij RTL Nederland een nieuw vijfjarig contract getekend. Ook is hij met een handenafdruk in zijn ‘eigen’ tegel vereeuwigd op de RTL Walk of Fame. Gordon krijgt ook zijn eigen latenightshow op RTL. De zanger en presentator is vanaf november te zien in ‘Goor Draait Door’.

Eerder al kregen Irene Moors, Carlo Boszhard, Jan de Hoop, Daphne Deckers, Wendy van Dijk, Martijn Krabbé, Albert Verlinde, Connie Mus, Jette van der Meij, Edwin Evers, Frank Wentink en de cast van ‘Gooische Vrouwen’ een dergelijk eerbetoon.

“Als Gordon op tv komt, gebeurt er altijd iets. Hij geeft de kijker in al zijn programma’s een reason to watch. Sterker nog, dat is hij vaak ook zelf, los van het format en dat is uniek”, aldus Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland.

De combinatie van zijn (typische) gevoel voor humor en vakmanschap zorgt ervoor dat hij al jarenlang grote groepen kijkers aan het lachen weet te krijgen, maar ook weet te ontroeren of rechtop in hun stoel kan laten zitten. Kortom, een echte personality.”

Gordons eerste programma bij een zender van RTL Nederland (Yorin) was ‘Gordons Late Night Show’ in 2003. Sindsdien was hij presentator van onder meer ‘Gillend Naar Huis’, ‘Glitter Glamour, Gordon’, ‘Minute To Win It’, ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Help Mijn Dochter Aan De Man’, acteur in ‘Zie Ze Vliegen’, jurylid in ‘Idols’, ‘X Factor’ en ‘Holland’s Got Talent’ en realityster in ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’.

Binnenkort gaat hij als teamcaptain aan de slag in het nieuwe programma ‘Alles Mag Op Vrijdag’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email