Jeroen van Koningsbrugge stopt na 3 maanden met Jurk FM op 538

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn zondagavond niet meer te horen op Radio 538 van 22.00 tot 00.00 uur in het radioprogramma Jurk FM. De officiële reden is ‘geen tijd’, overvolle agenda’s. Dennis: “Het valt jammer genoeg niet te combineren”.

Dennis van de Ven:“Vanwege onze overvolle agenda’s hebben Jeroen en ik besloten per direct te stoppen met Jurk FM, het valt simpelweg niet te combineren. Zij die luisterden, dank daarvoor.”

Luisteraars van Radio 538 denken daar anders over, zo was eerder al te lezen op Radio.NL.

Het duo, ook bekend van de programma’s Draadstaal, NeonLetters, het nieuwe tv-programma ‘ZaterdagavondJurk’ (RTL4) en de nieuwe politieserie Smeris (BNN), was sinds 12 januari 2014 iedere zondagavond te horen met sketches en interviews op Radio 538. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email