Jett Rebel wint 3FM Serious Talent Award

Jett Rebel heeft de 3FM Serious Talent Award in de wacht gesleept. De 23-jarige zanger, die eigenlijk Jelte Tuinstra heet, is volgens de radiozender de artiest die het meest heeft gedaan met het predicaat ’talent’.

Hij kreeg daar dinsdagavond de bijbehorende prijs voor, in de radioshow van 3FM deejay Domien Verschuuren. De 3FM Serious Talent Award is geen publieksprijs. De award is gekozen door een vakjury van 3FM.

“Jett Rebel is volgens 3FM een belofte voor de toekomst. Hij legt de lat voor zichzelf erg hoog en is niet in een genre te vangen“, motiveert Serious Talent-coördinator Tijs van Liemt de keuze. Rebel versloeg Taymir, Tessa Rose Jackson, Town Of Saints en Mozes And The Firstborn. Met zijn winst treedt hij in de voetsporen van onder anderen Caro Emerald, Chef’Special en Kensington.

Rebel wint ook een optreden op de uitreiking van de 3FM Awards. Daarmee is het programma van het evenement compleet. Onder meer Bløf, Racoon, The Opposites en Nielson treden er ook op.

3FM Awards donderdag live op 3FM
De 3FM Awards zijn donderdag (10 april) live te volgen op 3FM vanaf 16.00 uur en op Nederland 3 van 20.25 tot 22.25 uur. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email