John van den Heuvel start tweede seizoen van ‘Ontvoerd’

John van den Heuvel is vanaf zondag 20 april terug bij RTL 4 met een nieuw seizoen van ‘Ontvoerd’, het programma dat gevallen van internationale kinderontvoering oppakt. Ontvoerd’ is zondag te zien van 20.00 tot 21.30 uur.

Zo’n tweehonderd keer per jaar gebeurt het dat de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder of van de rechter hun kind meeneemt naar een ander land, het thuisfront daarbij radeloos achterlatend. Vanuit het (verre) buitenland komt er geen medewerking of zelfs contact tot stand en de weken worden maanden en de maanden soms zelfs jaren.

Het tv-programma ‘Ontvoerd’ van John van den Heuvel is hun de laatste strohalm, het benut alle legale mogelijkheden om het kind terug te brengen naar de eerder door de rechter aangewezen woonplaats. Het belang van het kind staat altijd voorop. In het tweede seizoen richt John en zijn team zich op Suriname, Bosnië, Egypte en Marokko. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email