Nieuwe improvisatieshow Alles Mag Op Vrijdag bij RTL4

Gordon, Jandino en Gerard halen vanaf 25 april bij RTL4 alles uit de kast om van de vrijdagavond een feestje te maken. In de nieuwe comedy spelshow ‘Alles Mag Op Vrijdag’ zetten de heren alles op z’n kop, figuurlijk en soms zelfs letterlijk.

Twee teams van wekelijks wisselende BN’ers nemen het, samen met hun teamcaptains Gordon en Gerard, tegen elkaar op. Presentator Jandino probeert orde te scheppen in de vrolijke chaos door alles in goede banen te leiden.

Er wordt geïmproviseerd, uitgebeeld en gedanst en dat allemaal zonder gêne, want alles kan en mag op vrijdagavond. De spellen staan in het teken van snelheid en kundigheid en opperste concentratie is nodig voor de overwinning. Maar kunnen de kandidaten hun lachspieren wel in bedwang houden tijdens de hilarische opdrachten?

Dit en nog veel meer lachwekkende spellen zullen voor veel hilariteit gaan zorgen volgens RTL. In de eerste aflevering spelen Ruud Feltkamp en Ferry Doedens mee met Gordon en Dennis Weening en Klaas van der Eerden spelen met Gerard Joling.

Alles Mag Op Vrijdag is wekelijks, vanaf vrijdag 25 april, tussen uur 21.30 en 22.30 uur te zien bij RTL 4. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email