Racoon op Hemelvaartsdag bij Omroep Zeeland

Racoon organiseert op 25 mei de tweede editie van Racoon & Friends for Jayden in Goes met optredens van onder andere Guus Meeuwis, Nielson, ChiefSpecial, maar ook Racoon. Een samenvatting van het concert wordt uitgezonden op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) bij Omroep Zeeland.

Op maandag 26 mei is in het evenementenprogramma ‘Editie 2014’ al een korte impressie te zien bij Omroep Zeeland.

Zeeuwse Top 40
Daarnaast zendt de regionale publieke omroep ook de  Zeeuwse Top 40 uit op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) van 08.00 tot 13.00 uur. Omroep Zeeland zendt zaterdag 3 mei de hoogtepunten van Concert at Sea 2013 uit op televisie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email