Radio 2 en Ned 1 in het teken van Alpe d’HuZes op 4 en 5 juni

Op donderdag 5 juni beklimmen bijna 5000 deelnemers de Alpe d’Huez in Frankrijk tijdens de negende editie van de sportieve inzamelingsactie Alpe d’HuZes. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ halen de deelnemers geld op voor onderzoek naar kanker.

Op één dag  trotseren de klimmers de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Deelnemers zetten zich in ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn.

Nederland 1
Op woensdag 4 juni zendt de NCRV op Nederland 1 portretten uit van deelnemers met hun motivatie om mee te klimmen. Op donderdag 5 juni doen Caroline Tensen (NCRV) en Herman van der Zandt (NOS) vanuit Frankrijk live-verslag van Alpe d’HuZes 2014 met gesprekken met deelnemers, diverse reportages én de bekendmaking van het eindbedrag.

Radio  2
Op beide dagen staat tevens het Radio 2-programma Knooppunt Kranenbarg van 16.00 tot 18.00 uur in het teken van het evenement. Op de donderdag zal presentator Bert Kranenbarg gedurende de dag vanaf de berg verslag doen op Radio 2. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email