Seizoen 25 van The Simpsons viert jubileum met voetbal en Lego

Het is feest in Springfield, ‘s werelds beroemdste animatiefamilie bestaat alweer een kwart eeuw. En dat laten Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Vanaf maandag (28 april) is de allernieuwste reeks wekelijks om 20.00 uur te zien op de vrij toegankelijke tv-zender FOX.

‘The Simpsons’ vertelt het verhaal van een alledaags Amerikaans gezin bestaande uit vader Homer, moeder Marge, zoon Bart en dochters Lisa en Maggie. In hun kleine dorpje Springfield raken ze telkens verzeild in vreemde avonturen.

Langstlopende comedy-serie ter wereld
De veelgeprezen serie ontving onder meer een Peabody Award, 28 Emmy Awards en 29 Annie Awards. Daarnaast heeft de animatiefamilie een eigen ster op de Hollywood Walk Of Fame. Het is de langstlopende comedy-serie ter wereld en ook in Nederland nog steeds bekend.

Seizoen 25
In het nieuwe seizoen verkoopt Homer zijn Apple-aandelen om een bowlingbal te kopen, houdt Marge zichzelf en de muziek van KISS verantwoordelijk voor de rebellie van Bart, wordt Lisa een cheerleader voor het lokale American Football-team en brengt Homer een baby ter wereld. In de speciale aflevering ‘Brick Like Me’, die geheel in Legoblokjes wordt uitgevoerd, ontwaakt Homer in een wereld waar alles van Lego gemaakt is. In ‘You Don’t Have To Live Like A Referee’ reist Homer als scheidsrechter af naar het WK in Brazilië, nadat Lisa zich verbaast over zijn integriteit.

Stemacteurs
Gastrollen in het jubileumseizoen zijn weggelegd voor scenarioschrijver Aaron Sorkin, televisiechef Gordon Ramsay, journalisten Christiane Amanpour en Anderson Cooper, American Football-speler Joe Namath, presentatrice Rachel Maddow, regisseur Judd Apatow, actrices Elisabeth Moss, Kristen Wiig, Eva Longoria en Katey Sagal, acteurs Daniel Radcliffe, Will Arnett, Zach Galifianakis, Seth Rogen, Paul Rudd, Channing Tatum, Max von Sydow en de legendarische stripschrijver Stan Lee. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email