The Passion met ruim 3,2 miljoen kijkers populairst

The Passion heeft donderdagavond ruim 3,2 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De vierde editie van de moderne opvoering van Jezus’ lijdensweg was niet alleen de best bekeken uitzending van de dag, maar ook veruit de best bekeken editie tot nu toe.

The Passion 2014 trok bijna een miljoen kijkers meer dan een jaar geleden en verdubbelde bijna het kijkersaantal van 2012, toen 1,7 miljoen mensen inschakelden. Een jaar eerder stemden slechts 979 duizend kijkers af op de eerste editie.

Het muziekspektakel van de EO en RKK werd dit jaar opgevoerd in Groningen. Jan Dulles vertolkte de hoofdrol van Jezus. Ondanks de regen rukten donderdagavond ruim twintigduizend mensen uit om de opvoering bij te wonen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email