The Passion vertelt paasverhaal 17 april bij EO / RKK op Ned1

Na driemaal de Randstad is Groningen dit jaar gastheer van het muzikale evenement ‘The Passion’, over de laatste uren van Jezus’ leven, zijn lijden en opstanding. De vierde editie van dit grote live tv-spektakel is te zien op donderdag 17 april bij de EO / RKK op Nederland 1.

‘The Passion’ is een verhaal over eenzaamheid en verbinding; hét uitgangspunt van The Passion. Daarnaast vertrekt er een groot verlicht kruis vanuit voetbalstadion de Euroborg richting de Vismarkt.

Live spektakel
Jan Dulles vertolkt dit jaar de rol van Jezus en Simone Kleinsma is Maria in The Passion 2014. Samen met onder meer Stanley Burleson (Petrus), Beau van Erven Dorens (verteller), Jamai Loman (Judas) en Jack van Gelder (Pilatus) nemen zij in Groningen het publiek mee in het paasverhaal.

Zanger Jan Dulles van de 3J’s: “Ik vind het geweldig om in zo’n enorm grote productie de hoofdrol te mogen spelen. Het lijkt me behoorlijk heftig om deze rol te spelen van de goedheid zelve in zijn laatste uren.”

Ook musicalzanger Stanley Burleson en musicalzangeres Simone Kleinsma waren gelijk enthousiast toen ze werden benaderd voor hun rol. Tv-presentator Beau van Erven Dorens verdiept zich als verteller in het paasverhaal: “Ik vind het een enorme uitdaging om de mensen mee te slepen in zo’n inhoudelijk verhaal. Helemaal omdat het ook nog live is.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email