Vijfde editie House Top 1000 in paasweekend op Fresh FM

De regionale zender Fresh FM start vrijdag om 10.00 uur met de ‘House Top 1000’. Vier dagen lang staat Fresh FM helemaal in het teken van House. Maandagavond rond 20.00 uur maakt Fresh FM bekend welke plaat dit jaar is uitgeroepen tot ultieme houseclassic.

Speciaal voor deze vijfde jubileumeditie schuiven er weer een aantal verrassende gast-dj’s en internationale gasten aan. Zo kwamen vorig jaar onder andere Armin van Buuren en Wessel van Diepen langs om hun lich​t te laten schijnen over de Fresh FM House Top 1000.

Fresh FM: “De lijst is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een fenomeen voor houseliefhebbers en heeft internationaal flink de aandacht weten te trekken door het succes van Nederlandse dj’s als Hardwell, Afrojack, Tiësto en Armin van Buuren.

Dit bleek ook tijdens de Winter Music Conference in Miami waar de House Top 1000 de afgelopen dagen veelbesproken was en er massaal werd gewed op de potentiële nummer één van dit jaar.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email