Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radiorecord Giel Beelen op 3FM officieel goedgekeurd

Giel Beelen heeft officieel het wereldrecord radiomaken verbroken. De deejay van 3FM kreeg woensdag in zijn ochtendshow een brief van Guiness World Records uit handen van nieuwslezeres Fleur Wallenburg. Beelen was vorige maand 198 uur onafgebroken te horen op 3FM.

“We willen je feliciteren met je recordbrekende prestatie. Je bent officieel fantastisch“, is te lezen in de brief die de deejay op zijn website plaatste. De 37-jarige Beelen krijgt over een paar weken een certificaat van de organisatie.

Beelen deed de poging niet voro een goed doel maar om het tienjarig bestaan van zijn ochtendshow te vieren. Met zijn record passeerde Beelen de Vlaamse deejay Lennart Creël, die het record begin vorige maand op 190 uur zette. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten