Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chantal Janzen presenteert: Het Beste Van Got Talent Worldwide

Tijdens de zomermaanden komt RTL 4 op vrijdagavond met een nieuw tv-programma. Vanaf vrijdag (18 juli) presenteert Chantal Janzen ‘Het Beste Van Got Talent Worldwide’. Chantal Janzen neemt het stokje vrijdagavond tussen 20.30 en 22.30 uur over van Peter van der Vorst.

Got Talent heeft inmiddels 60.000 kandidaten, 300 juryleden en meer dan 490 miljoen kijkers wereldwijd.

In 58 landen is het programma ‘Got Talent’ te zien. Daarmee staat het programma zelfs in het Guinness Book of Records.

‘Het Beste Van Got Talent Worldwide’ is zes weken lang te zien bij RTL4.

Alleen al in ons eigen land heeft ‘Holland’s Got Talent’ veel bijzondere audities en winnaars opgeleverd.

“Iedereen die denkt talent te hebben mag zich bij ‘Got Talent’ presenteren aan de jury. Regelmatig gebeurt het dat niet iedereen het eens is over het talent van de auditant maar heel vaak kwam er toch iemand op het podium waar vervolgens heel de wereld het over had.

Zo kan iedereen zich nog de auditie herinneren van Paul Potts. De Britse telefoonverkoper verraste iedereen met zijn vertolking van Nesun Dorma en zijn fantastische stemgeluid. Maar liefst 121 miljoen keer is zijn auditie op YouTube bekeken. Hij won de eerste editie van ‘Britain’s Got Talent’, wat zijn leven compleet veranderde. Zijn verhaal is ook verfilmd.

Ook onze eigen Amira van 9 jaar oud wist ruim 18,5 miljoen hits op YouTube te halen met haar indrukwekkende auditie. En wie kan zich Susan Boyle niet herinneren? Niet alleen verkocht zij miljoenen cd’s, ze was zelfs te gast bij Oprah Winfrey. En zo zijn er nog veel meer winnaars die voorbijkomen in ‘Het Beste Van Got Talent Worldwide’.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten